Hirdetés

Hans Zimmer szerezte a BBC sorozatának zenéjét

|

A BBC tíz évvel nagy sikerű természetfilm-sorozatának első évada után idén bemutatja a Planet Earth második szezonját, amely narrátora Sir David Attenborough, míg zeneszerzője Hans Zimmer lesz.

Hirdetés

A több mint öt évig forgatott első évad hatalmas siker volt, nem is csoda, hogy a BBC évről évre szállítja mind a mai napig a szebbnél szebb természetfilmeket. A brit közszolgálati televízióra azonban csak idén novemberben érkezik meg talán legismertebb sorozatuk, a Planet Earth, magyarul Bolygónk, a Föld második évada.

Hirdetés

A hat részes folytatás nem csak narrátora, és egyik zeneszerzője miatt lesz különleges, hanem amiatt is, mert soha nem látott közelségben mutatja be a Föld élővilágát, mindezt Ultra HD minőségben. A nemrég kiadott ajánlót látva - melyet a fenti képre kattintva indíthattok el - pedig tátva maradt a szánk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.