Hirdetés

Pletyka: A Hihetetlen Hulk 2 alapsztorija az "Elpusztíthatatlan Hulk" lehet

|

A pletykamalom kavarog és csak kavarog a Marvel filmekkel kapcsolatban (van aki szereti, van aki nem).

Hirdetés

Az alapsztori nagyjából az, hogy Banner be akar lépni a S.H.I.E.L.D.-be. Megelégelte ugyanis, hogy miközben ő is fontos dolgokat tesz a tudomány érdekében, ezeket az elismeréseket olyanok aratják le, mint Tony Stark, őrá pedig csak úgy emlékeznek, mint az a nagy zöld szörnyeteg, aki megint lezúzta a várost egy fél nap alatt. Ezért gondolta úgy Banner, hogy belép a S.H.I.E.L.D.-be, ahol emberi formájában tudományos dolgokat végez, feltalálgat stb., amikor pedig egy küldetésben szükség van Hulkra, akkor segít úgy. Igen, ez a beletörődés jele, ugyanis Banner bárhogy is próbált megszabadulni Hulktól vagy elpusztítani őt, rájött, hogy ez lehetetlen, együtt kell éljen a benne rejlő szörnyeteggel és akkor már miért ne tenne vele jót. A képregényfüzetekben a hangsúly egy konfliktusra is kerül, ami Banner és Stark között van. Bruce nem szereti, hogy Tony nem tartja őt hozzá hasonló vagy épp egyformán jó tudósnak és ennek az elégedetlenségnek hangot is ad egy közös küldetés keretein belül.

Ti örülnétek, ha tényleg ez lenne a 2.filmben?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.