Hirdetés

Pletyka: Igazság Ligája csak 2020 után?

|

Úgy néz ki, hogy az Igazság Ligája-film egy jó ideig tényleg vágyálom marad...

Hirdetés

 

Idézet egy Batman rajongói oldalról: "Óvatosnak kell lennünk az IL-filmmel, bár, nem rohan el sehova sem. Zöld Lámpásnak eddig csak egy nagyképernyős filmje volt, szemben Batmannel vagy Supermannel. Wonder Woman-ről és Flash-ről már nem is beszéljünk."

Szóval, a Warner Bros meddig vár a filmmel kapcsolatban, ha 2015-ig nem valósul meg?

"Ha Superman sikeres lesz, akkor egy franchise-t fog kapni, ami 7-8 évig tarthat. A Batman reboot-tal meg lehet, hogy várunk a lehetséges Man of Steel-trilógia végéig." 

Tehát, 2021 körül lehetne külön film a csapatnak? Addigra lehet, hogy a szuperhős műfaj elfárad. A DC-nek tennie kell valamit, mert a Marvel forró és nem fog szívességet tenni, hogy vár legalább egy évtizedet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.