Hirdetés

Jön a Pofázunk és végünk 3!

|

Két zsaru, a karót nyelt Ice Cube és a szómenésben szenvedő Kevin Hart újra egy párost alkotva próbálják meg elkapni a helyi gengsztereket, ugyanis készül a Pofázunk és végünk 3.

Hirdetés

Bizonyára maga Ice Cube és Kevin Hart sem gondolta pár éve, hogy ennyire felkapják majd a 2014-es akció-vígjátékukat, a Pofázunk és végünk című filmjüket (Ride Along), amely nagy siker volt odahaza és nemzetközi szinten is, így nem volt kérdéses, hogy elkészül a folytatás. A Pofázunk és végünk 2-ben már közel kétszer nagyobb büdzséből gazdálkodhatott Tim Story (Fantasztikus Négyes, Birkanyírás) rendező és magasabb oktánszámra kapcsoltak a srácok, görbe tükröt állítva olyan népszerű szériáknak is, mint a Halálos Iramban. 

Hirdetés

A Pofázunk és végünk 2 40 millió dollárból több, mint háromszor ennyit hozott a Universalnak, így nincs megállás, menetel tovább a franchise.

A The Wrap számolt be róla, hogy Phil Hay és Matt Manfredi már írják a Pofázunk és végünk 3 (Ride Along 3) forgatókönyvét, amelyet Tim Story is megerősített nyilatkozatában. A rendező kifejtette, hogy már nagyon izgatottan és türelmetlenül várja, hogy elkészüljön a szkript, mert van néhány remek ötlete.

Természetesen a két főszereplő, Cube és Hart is vissza fog térni James Payton, illetve Ben Barber szerepében, ezt Story kihangsúlyozta és hozzátette, hogy szerinte ők a legfurcsább páros a világon. Ti örültök a harmadik résznek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.