Hirdetés

Pókember 4: Emma Stone, mint Mary Jane

|

Joggal érezhetitek magatokat félrevezetettnek, hiszen a Sony négy teljesen másik hölgyemény hírét keltette pontosan egy hónapja, Emma Stone még a képben sem volt...

Hirdetés

Arcát mintha angyalok szabták volna, szemei pedig... khm, hogy mi? Bekapcsolva maradt ez a vacak? Elnézést. Visszatérve a való világba, a Sony kiszemelt magának egy újabb fiatal tehetséget, nem máshoz, mint a Marc Webb dirigálta Pókember stábjába.

Cirka hónap telt el a Mary Jane karakterét illető találgatások óta, akkor Emma Roberts, Teresa Palmer, Imogen Poots, és Lily Collins versenyzett a címért, de úgy tűnik a végső befutó Emma Stone marad. A 22 éves szépség 2007-ben tűnt fel a Superbad-ben, egy évvel később követte A meztelen dobos, majd A házinyuszi, 2009-ben pedig a Zombieland és az Excsajok szelleme kelthette fel a figyelmünket. Idén a Marmaduke-ban tűnt fel, valamint a hamarosan dobbantó Könnyű nőcske főzereplője lesz.

Mint ismeretes, Peter Parkerk az ifjú Andrew Garfield lesz, Marc Webb pedig sokkal drámaibbra, komorabb hangulatúra szeretné venni az új Pókember trilógia hangulatát.

A jelenleg még cím nélkül futó projekt 2012 nyarára írható fel a naptárba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.