Hirdetés

Pókember 4: fejlemények a köbön

|

A Heat Vision értesülései szerint a Pókember reboot nem kis nevekkel erősít majd, ugyanis kiderült, hogy ki lesz Peter Parker nagynénje és nagybátyja, valamint sok egyéb dolog is.

Hirdetés

Marc Webb és csapata decemberben kezdi el a forgatási munkálatokat, a mai infók szerint pedig két neves színész is csatlakozott a menethez.

Peter Parker nagybátyját, Ben bácsit nem más fogja alakítani, mint az a Martin Sheen, aki többek között olyan sikerfilmekben szerepelt, mint A 22-es csapdája, az Apokalipszis most, a Tőzsdecápák, vagy éppen A Tégla. Mary néni karaktere sem hagyhat kivetnivalót maga után, Sally Field fogja őt játszani, akit már láthattunk például a Forrest Gump-ben, 6 éven keresztül a Vészhelyzetben, illetve a Copperfield Dávidban is.

További változások is életbe léptek, már ami a stábtagokat illeti. Mary Jane Watson például nem fog feltűnni sem a filmben, Emma Stone nem az ő karakterét kapta meg, hanem Peter Parker első szerelméét, Gwen Stacey-t. Andrew Garfield változatlanul marad Pókember, és Rhys Ifans is megkapja a maga gonosz alakítását, még nem tudni, hogy kit.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.