Hirdetés

Pókember: Dane DeHaan lett Harry Osborn

|

Igen, sikerült végre megoldani, hogy ki lesz a reboot második részében Parker legjobb barátja, az Oscorp fejének fia, Harry Osborn...

Hirdetés

Már korábban tudtuk, hogy 3 esélyes maradt a ringben Harry szerepéért; Dane DeHaan, Alden Ehrenreich, és Brady Corbet. Ezek közül, maradjunk annyiban, hogy Brady Corbet az, aki már valamicskét letett az asztalra, utána Dane jöhet szóba, hiszen tűrhetőt alakított az Erő Krónikájiban, nem szívom vissza előző kijelentésem, osztályozzuk szereplését inkább jóra, a végére igen csak belelendül a szerepébe.

Így az újdonsült választott bekerült a hazai csapatba, melyben Andrew Garfield és Emma Stone játszanak, idegenben pedig "az oszkár díjas Jamie Fox" (mostanában ez a teljes neve, remélem őt nem kell bemutatni) játszik majd nem mást, mint Pókember legújabb kihívását, a főgonoszt; Elektrót!

Már megjelenési dátumunk is van, ami 2014 május másodikára lett kitűzve.

Reméljük a legjobbakat!


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.