Hirdetés

A Pókember: Hazatérés folytatása percekkel a Bosszúállók 4 után veheti fel a fonalat

|

Ezt nevezik szoros folytatásnak.

Hirdetés

Pókember hazatérése a Marvel Filmes Univerzumába napokon belül megtörténik és az első kritikák nagyon szeretik Jon Watts filmjét, sokan egyenesen az eddigi legjobbnak tartják a feldolgozások közül. Már azt is tudni, hogy 2019-ben, szinte napra pontosan két év múlva az első rész premierjét követően érkezik a folytatás, amiben nagyon úgy tűnik, hogy egy másik Bosszúállóval az oldalán kalandozhat majd a Hálószövő.

Hirdetés

És hogy kivel, az nagyban függ a Bosszúállók végkimenetelétől, vagyis hogy ki éli túl a kalandokat. Annyi bizonyos, hogy nem sokkal annak eseményei után vesszük fel Peter Parker kalandjainak a fonalát, ami valahol természetes, hiszen alig két hónappal a negyedik Bosszúállók filmet követően lesz a premier. A Sony részéről ezt Amy Pascal erősítette meg:

Azt gondolom, hogy arra a Pókemberre kellene összpontosítanunk, akit a Polgárháborúban megismertünk, majd jön ez a film [a Hazatérés - a szerk.], utána pedig a Bosszúállók. És most kezdhetünk foglalkozni a következő résszel, ami néhány perccel a Bosszúállók 4 után veszi fel a fonalat.

Érdekes lesz a karakter szempontjából ez a libikóka hatás, ami már a Hazatérésben is a karakter egyik részeleme lesz, hiszen az ekkora kalandok után meg kell találnia a helyét a New Yorki piti gengszterek és szuperbűnözők között. A következő részt is jegyző Jon Watts osztja Pascal lelkesedését:

Szerintem rendkívül szórakoztatónak ígérkezik. Előttünk áll egy csomó felfedezetlen terület. Meg kell találni az egyensúlyt a Végtelen Háborúból való kizökkenése és a középiskolai lét között, ami egy nagyon klassz filmnek ígérkezik a számomra.

A Watts által emlegetett felfedezetlen terület bizonyosan a gonoszokat is érinti majd, hiszen azt már tudjuk, hogy olyanokat akarnak behozni, akik edig még nem szerepeltek a nagy vásznon. Amennyiben pedig mondjuk behozzák a Hangyát, az megint érdekes dinamikát eredményezhet a két hős között, nem is beszélve a film jellegéről. Ugyan a Hangya szereplése még nem megerősített, de vélhetően igazak a pletykák, hiszen azóta Tom Hollandot eltiltották az Infinity War forgatókönyvétől, nehogy azzal kapcsolatban is valamit idő előtt kikotyogjon. Egyébiránt a marketingeseknek is fel van adva a lecke, hiszen a Bosszúállók 4 cselekményének eredményét is titokban kellhet majd tartaniuk. 

Pascal szerint viszont nem teketóriáznak és már idén augusztusban elkezdenek dolgozni a folytatáson. Ez persze még nem a forgatást magát jelenti, csupán az előkészületeket, mindenesetre az elkövetkezendő esztendőkben nem lesz olyan, hogy ne futnánk össze a Hálószövővel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.