Hirdetés

Forgatási képek és információk a Pókember: Hazatérésről

|

Forog a Pókember: Hazatérés Atlanta utcáin, de a legfrissebb fotók mellett új információkkal is gazdagodtunk a Sony elnökének hála.

Hirdetés

A napokban zajlott le a Paul Feig rendezésében hamarosan itthon is debütáló Szellemirtók reboot vörös szőnyeges vetítése, ahol természetesen a Sony Pictures elnöke, Tom Rothman is jelen volt, az IGN pedig kihasználva a lehetőséget jól kifaggatta az első önálló Pókember kaland kapcsán a Marvel Filmes Univerzumában. Alant olvashattok többek között a Marvel és a Sony kapcsolatáról, a Hazatérés alcím miértjéről, illetve Robert Downey Jr. szerepéről a produkcióban. 

Hirdetés
 

Kevesebb, mint egy év van hátra a várva várt Hazatérés amerikai bemutatójáig, amiben a Polgárháború után végre viszont láthatjuk a Filmes Univerzum falmászóját, a nagyszerű Tom Hollandot. Látszólag a  Sony elnöke, Rothman is elégedett a fiatal színész teljesítményével: 

Ő fantasztikus! Pontosan ez az. Ez az a karakter minden fiatalos bonyodalmával, ahogy 'Meg kell mentenem a világot és elkészítenem a kémia házim!'

Nézzük meg mit mond a Marvel Studios és a Sony kapcsolatáról, amit tavaly februárban jelentettek be minden rajongó legnagyobb örömére: 

Mi nagyon, nagyon szerencsések vagyunk ezzel, mert a Marvel és Kevin Feige valóban magukévá tették a karaktert, és ezt senki sem tudja olyan jól, mint a Marvel. Ez a Sony egy újabb ékköve, az biztos.

Vajon miért pont Hazatérés lett a 2017 nyarán érkező Pókember mozi alcíme? Ahogy arra számítottunk, nincs olyan egeket rengető oka, de azért ebben is van érdekesség: 

Ez fontos a történet szempontjából, mert egy középiskolában zajlik, és van egy jelenet - talán adhatok egy kis ízelítőt -, egy hazatérő tánc. Valójában már láttam belőle ezt-azt, mert már leforgattuk a középiskolás jeleneteket az első pár hétben. Fantasztikus! De egyben hazatérés a Marvelhez. És hazatérés a Filmes Univerzumhoz, ahová Pókember tartozik. Tehát ez egy elég példátlan akció a két stúdió között, nagyon büszkék vagyunk rá.

Az interjú végén az IGN Robert Downey Jr, vagyis Tony Stark szerepének fontosságáról érdeklődött, akinek már a Polgárháborúban is érdekes kapcsolat látszott kibontakozni az ifjú Peter Parker-rel. 

Nagyon fontos. Csodálatos üzleti szempontból is, de nem ezért. Láthattátok a kezdetektől a kapcsolatot, hogy jött létre a Polgárháborúban, ezért nagyon fontos a karakter szerepe a történetben, és úgy gondolom, a rajongóknak tetszeni fog kettejük egyre csak növekvő kapcsolata.

Ahogy megígértük, nem maradnak el a legfrissebb forgatási fotók sem Atlanta utcáiról, ahol ismét teljes szerelésében láthatjuk a címszereplőt egy akció közepette. Ráadásul egy videót is mutatunk, amint a falmászó lazán elintéz egy minden bizonnyal piti bűnözőt, aki gyanútlanul valami egészen rosszban sántikálhatott. 

A Jon Watts rendezte filmben a címszereplőt alakító Tom Holland mellé csatlakozni fog még Marisa Tomei (May néni), Robert Downey Jr. (Tony Stark), Michael Keaton, Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya, Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Laura Harrier, Tony Revolori és Angourie Rice. A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én kerül az amerikai mozikba. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.