Hirdetés

A Pókember előzetes hiányzó jelenetének okai

|

Jon Watts elmondja, miért nem láthattuk a moziban Vasember és Pókember közös repülős jelenetét.

Hirdetés

Aki már látta a Pókember: Hazatérést talán feltűnt, hogy kicsit hiányos volt a film. Na, nem minőségileg, hanem az előzetesben látott epikus jelenet, amikor Peter Parker Vasemberrel együtt száguld át New York felhőkarcolói között, kimaradt a filmből. (Itt az előzetes 2:10-től érdemes figyelni.)

Hirdetés

Az ok, amiért végül nem használták fel, végtelenül egyszerű, a jelenetet igazából soha nem is szerepelt a forgatókönyvben, külön az előzeteshez készült és innen át is adom a szót a rendezőnek, Jon Watts-nak:

Azt hiszem, az történt, hogy a legelső előzetesben akartak egy részt, ahogy Vasember és Pókember együtt repül. Valamit a kompos jelenetből terveztek felhasználni, de nem nézett ki valami jól. A Staten Island kikötő lépülete egy elég egyszerű látképet nyújt. Szinte úgy néz ki, mint a renderelés előtti félkész 3D-s tárgyak. Szóval, úgy gondoltam helyezzük el őket az egyik queensi háttér elé, mert az jobban mutat. Nem tudtunk egy teljesen új jelenetet összehozni, szóval csak újra felhasználtuk az egyik meglévő felvételt a metróról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.