Hirdetés

Pókember: Idegenben - elindult a jegyelővétel, kicsivel előbb nézhetjük

|

Egy kicsivel előbb láthatjuk a Bosszúállók: Végjáték epilógusát.

Hirdetés

Aki látta a Bosszúállók: Végjátékot, az roppantul kíváncsi rá, hogyan alakul a Marvel Filmes Univerzum Thanos utáni jövője és hogyan tengetik mindennapjaikat hőseink a záróesemények után. Ezekre elsőként a Pókember: Idegenben fog választ adni, amelyből kiderül, hogy az ifjú hálószövő (Tom Holland) miképpen tud megküzdeni azzal a traumával, amit korábban elszenvedett. 

Hirdetés

Természetesen a hazai forgalmazó is tisztában van vele, hogy a rajongók epekedve várják a következő Marvel-kalandot, ezért örömmel jelentették be, hogy a legtöbb hazai moziban már június 17-től, azaz mától lehet jegyet vásárolni a filmre elővételben, vagyis a Cinema City-ken kívül többek között a budapesti Corvinban, a Lurdyban, az Óbudában, a Pólusban, Csepelen, Tatabányán, a kecskeméti Malomban, Kaposváron és más helyeken is lecsaphattok a szabad helyekre. 

További remek hír, hogy a filmet már a július 4-i premier előtt egy nappal, július 3-án vetítik egész nap a legtöbb moziban, így a leggyorsabb rajongók szinte az amerikai bemutatóval egyidőben ismerhetik meg, hogy mi történt közvetlenül a Végjáték után. És persze ne feledkezzünk meg Mysterióról sem a zseniális Jake Gyllenhaal megformálásában...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.