Hirdetés

A Pókember: Idegenben rendezője visszatérhet a harmadik részre is

|

Most, hogy Pókember jövője a Marvel Filmes Univerzumban egyelőre megalapozottnak tűnik jöhetnek az első részletek a harmadik filmről, például a rendező esetében.

Hirdetés

Ahogy szerte az interneten, a Puliwood szerkesztőségében is napi téma volt Pókember sorsa és őszintén aggódtunk miatta, hogy a Marvel miképpen fogja tudni megoldani a kialakult helyzetet, elvégre a Pókember: Idegenben vége nem csupán a karakter sorsát vetítette előre, hanem a Marvel Filmes Univerzumét is, amely a Disney és a Sony Pictures torzsalkodása miatt átmenetileg veszélybe került. Szerencsére a két vállalat meg tudott egyezni és Pókember további egy filmmel, valamint egy vendégszerepléssel még mindenképpen képviselni fogja magát Kevin Feige-ék franchise-ában. 

Hirdetés

A Sony-Marvel együttműködésben készülő harmadik Pókember filmről egyelőre még nem sok konkrétumot tudunk azon kívül, hogy Tom Holland marad a főszereplő, Feige producerként támogatja és 2021. július 16-án számíthatunk a premierre, azonban úgy tűnik, hogy a stábból még valaki vissza fog térni. A Deadline nemrég jelentette, hogy a korábbi két rész, a Hazatérés és az Idegenben rendezője, Jon Watts tárgyalásokat folytat arról, hogy levezényelje a harmadik felvonást is.

Mivel a szerződése lejárt az Idegenben elkészítésével és úgy hírlett, hogy más stúdiók projektjei után nézelődött, ezért remek hallani azt a hírt, hogy mégiscsak érdekli őt a trilógia harmadik darabja, mellesleg pedig ezzel ő lenne a második Sam Raimi után, aki elmondhatná magáról, hogy befejezett egy Pókember-trilógiát (egy perc néma csend Marc Webb kedvéért). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.