Hirdetés

Ők lesznek a Pókember: Irány a Pókverzum animációs film főgonoszai

|

Decemberben kerül mozikba a különleges Pókember animációs film, amelyben több univerzum hálószövője is találkozik majd és bizony ellenfelekből sem lesz hiány!

Hirdetés

Noha Pókember a mozikban hazatért a Marvelhez, a karakter jogait továbbra is a Sony Pictures birtokolja, így bármilyen saját projektbe kezdhetnek a falmászóval. Ilyen a Pókember: Irány a Pókverzum (Spider-Man: Into the Spider-Verse) című animációs film is, amely a megszokottakkal ellentétben nem DVD-re készített darab lesz, hanem moziba szánják Rodney Rothman (22 Jump Street), Peter Ramsey (Az öt legenda) és Bob Perischetti (A kis herceg) rendezésében. 

Hirdetés

A Sony Pictures a minap prezentációt tartott a CinemaConon Las Vegasban, ahol bemutatta a Miles Morales főszereplésével érkező Pókember: Irány a Pókverzum legújabb előzetesét. Noha a trailer egyelőre még nem került fel a világhálóra, néhány fontos információt azért leszűrhettek belőle a jelenlévők. Az egyik ilyen, hogy Peter Parker hangját Jake Johnson (Új csaj, Jurassic World, A múmia) szolgáltatja, de ami még ennél is fontosabb (főleg számunkra, ahol valószínűleg szinkronosan fogják vetíteni a filmet), hogy három képregényes gonosza is lesz a projektnek: a Zöld Manó (Green Goblin), a Vezér (Kingpin) és a Kóborló (The Prowler). Remélhetőleg hamarosan felkerül az új trailer, addig is nézzétek meg az előzőt. 

A Pókember: Irány a Pókverzum egyébként nem egy szimpla animációs film, hanem CGI, stop-motion és animáció sajátos keveréke, amelyen a rendezők mellett a Phil Lord-Chris Miller páros is dolgozott producerként és előbbi íróként is. A hazai premier december 13-án várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.