Hirdetés

Spin-offot és folytatást kap a Pókember: Irány a Pókverzum!

|

A Sony tovább szövögeti a Pókverzummal kapcsolatos terveit.

Hirdetés

Még be sem mutatták a Pókember: Irány a Pókverzumot, a Sony viszont olyannyira bízik az alternatív világokból érkező hálószövők pozitív fogadtatásában, hogy a stúdió máris megkezdte a munkálatokat a nem mindennapinak ígérkező animációs film folytatásának.

Hirdetés

Mint ahogy az a The Hollywood Reporter beszámolójából kiderült, a rendezői székben ezúttal az Avatar: Az utolsó léghajlítón is munkálkodó Joaquim Dos Dantos foglalhat helyet, míg a forgatókönyvért a Wonder Woman 1984-et és a Zombieland 2-őt is körmölő David Callaham lesz a felelős. A nagy meglepetések sora azonban itt még nem ért véget, mivel ezzel egy időben a Sonynál egy csak női hálószövőkből álló spin-offot is elkezdtek szövögetni, amit szintén egy animációs veterán, Lauren Montgomery hozhat tető alá, - aki korábban olyan DC animációs filmek társrendezőjeként tevékenykedett, mint a Batman/Superman: Apokalipszis vagy a Batman: A kezdet kezdete - a mozi szkriptjét pedig a CBS amerikai tévécsatorna Zoo című műsorán ténykedő Bek Smith körmölheti le.

Noha egyelőre hivatalos megerősítés egyik projekt felől sem érkezett, annyi biztosra vehető, hogy a Pókember filmek állandó producereként jelen lévő Amy Pascal, valamint az Irány a Pókverzumot kiötlő Phil Lord és Christopher Miller (A LEGO-kaland) ezúttal is kiveszik majd a részüket a filmek elkészültéből.

A Pókember: Irány a Pókverzum december 13-án mutatkozik be a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.