Hirdetés

Pókember: Irány a Pókverzum - elképesztő az új trailer

|

A Sony Pictures kiadott egy minden eddiginél látványosabb és viccesebb előzetest a decemberben érkező Pókember animációs filmhez.

Hirdetés

Nagy meglepetés volt, mikor kiderült, hogy Nicolas Cage is benne lesz a Pókember: Irány a Pókverzum című animációs filmben, ugyanis az egyik párhuzamos univerzumból érkező hálószövőt, a Noir Pókembert szinkronizálja. De nem csupán ő bukkan fel Miles Morales (Shameik Moore) történetében, hanem Peter Parker (Jake Johnson), Spider-Gwen (Hailee Steinfeld), Spider-Ham (John Mulaney) és a SP//dr robotot irányító Peni Parker (Kimiko Glenn) is. 

Hirdetés

A sztori szerint Miles moralesnek meg kell tanulnia, hogy mihez kezdjen az új képességeivel, ebben pedig Peter Parker segít neki, csakhogy a nyakukba szakad a világ megmentése is. A legújabb kedvcsináló alapján a karakterek közötti dialógusok fergeteges pillanatokat eredményeznek majd, de nem maradunk látványos akciójelenetek és jól ismert gonoszok nélkül sem, mindezt pedig felerősíti a különleges animációs stílus: 

A Pókember: Irány a Pókverzumot december 13-án tűzik műsorra a magyar mozik, nekünk pedig ott a helyünk rajta. És nektek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.