Hirdetés

Nicolas Cage is hálószövő lesz a Pókember: Irány a Pókverzumban

|

A szebb napokat is látott színész nem akármilyen Pókembert fog szinkronizálni.

Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum legutóbbi trailere rávilágított arra, hogy a Sony Pictures mindenfajta moziverzumtól - így a Marvelétől és a Venom által elindítandótól is - mentesen készülő animációs filmjében mennyi potenciál van, hiszen bármelyik univerzum bármelyik Pókemberét beemelhetik. Ennek köszönhetően láthattuk a Miles Morales (Shameik Moore) és a Peter Parker (Jake Johnson)-féle hálószövő, valamint Spider-Gwen (Hailee Steinfeld) találkozását. 

Hirdetés

Decemberben végre megláthatjuk, hogy mit kotyvasztott össze a Sony Pictures égisze alatt Phil Lord és Chris Miller (A LEGO-kaland, Derült égből fasírt, 21-22 Jump Street) forgatókönyve alapján a rendezőtrió, Bob Persichetti (Csizmás, a kandúr, Shrek 2), Peter Ramsey (Az öt legenda) és Rodney Rothman (22 Jump Street), addig viszont érhet minket még néhány meglepetés. Most például kiderült, hogy az Oscar-díjas Nicolas Cage is kiveszi a részét az animációs filmből, aki az alternatív univerzumbeli Noir Pókembert fogja megszólaltatni. Ez a karakter egy szürkébb hangvételű falmászó lesz, aki eredetileg az 1930-as években, a nagy gazdasági világválság idején tevékenykedett egy olyan sötét és rideg New Yorkban, ahol mindennapos a bűn, a gyilkosság és a korrupció. 

Egyébként nem ez Cage egyetlen szinkronszerepe manapság, hiszen a "Teen Titans GO! To the Movies" animációs filmben Supermannek kölcsönzi a hangját. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.