Hirdetés

Pókember reboot - Az első kép Gyíkról

|

Rég nem volt szerencsénk valódi híreket hallani a Pókember széria újraindításáról, de most kiszivárgott egy kép, melyen Connors doki beszélget Peter Parker-rel...

Hirdetés

Ha így nem ugrik be, ki az a Connors doki, nos nem találkoztatok még Pókember termékkel. Dr. Curt Connors nem más, mint a Gyík, aki a hadsereg orvosa volt és egy ütközetben elvesztette fél karját, majd a gyíkok regenerálódási képességét alapul véve létrehozott egy szert, amit önmagán próbált ki. A szer működött, de stressz vagy bizonyos kémiai reakciók hatására Connors átválzotott egy emberi gyíkká. Ezen állapotában Connors doki rendkívül gyors, képes irányítani a többi hüllőt, bivalyerős farka van, pengeéles karmokkal rendelkezik, gyorsan gyógyul és képes a végtagjait visszanöveszteni elvesztésük után. A tovább után több infó a Pókember reboot-ról és a teljes fenti kép vár titeket, valamint több másik is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.