Hirdetés

Pókember reboot - Megvan a hivatalos cím!

|

A Columbia Pictures gondolt egyet, és hosszas bizonytalanságban tartás után megosztotta velünk az eddig Pókember reboot címszó alatt futó projekt nevét: The Amazing Spider-Man!

Hirdetés

Ékes magyar szavakkal élve valószínűleg ez A Hihetetlen Pókember címen fut majd be jövőre, Marc Webb elképzelésében és teljesen 3D-ben. A név mellé befutott egy sajtófotó is, amin jól látható, hogy Pókember hálóvető szerkezettel rendelkezik a csuklóján, tehát igazak voltak a pletykák. Andrew Garfield mellett találkozhatunk még velük is: Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campell Scott, Martin Sheen, Irrfan Khan, Sally Field. A The Amazing Spider-Man premierje továbbra is 2012. július harmadikára tehető, a tovább után a teljes fotót megtaláljátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.