Hirdetés

Pókember sosem fog csatlakozni a Bosszúállókhoz?

|

Az elmúlt évben Hugh Jackman nyilvánosan töprengett, hogy szeretné megosztani a képernyőt Robert Downey Jr. Vasemberével (egy oldalon vagy egymás ellen, neki ugyan mindegy).

Hirdetés

Avi Arad, a Csodálatos Pókember egyik producere tavaly azt mondta, hogy jó ötlet lenne, most viszont egy interjúban azt, hogy Pókember és Starkék sosem fognak találkozni a mozivásznon, ugyanis: "nem látom, hogy ez érték lenne számunkra. Azt hiszem jó munkát végzünk a Pókember univerzummal. Pókember vitathatatlanul az első számú karakter a világon. Neki nem kell cameo."

Erre az interjú vége felé pedig kicsit érthetetlenül megint máshogy nyilatkozott:

"Egy ötlet lehetséges lenne, ha azt megtalálnák. Egy szövetség valamilyen okból. Nem tudok beszélni a Sonyval."

Szóval Arad konkrétan nem beszél erről a stúdióban, ami azt is jelentheti, hogy mégis életképes lenne valamikor a Pókember-Bosszúállók crossover.

Matt Tolmach, aki szintén a CsodaPókokon valamint a Venom és a Sinister Six filmeken dolgozik, ezt mondta:

"A gyakorlati oldalát is nézzék! Hány filmről beszéltünk eddig? Sokról. Mi csak annyit tehetünk, hogy építjük a saját világegyetemünket. Nem megyünk azon túl."

Tehát úgy néz ki, hogy a Sony, Tolmach, Arad és a kreatív csapat nem tárgyal a Fox-szal és a Marvellel, hogy hogyan és hol lennének képesek a karaktereket egyesíteni a mozivásznon. Nem beszélve a különböző filmes menetrendekről, a fizetésekről, az egókról, a franchise-ok sztárjairól...

A Pókember, a Bosszúállók és az X-Menek filmes univerzumai különböző irányba haladnak. A crossover talán, valamikor megtörténhet, de egyhamar ne számítsunk rá.

 


 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.