Hirdetés

Pokolfajzat 3 - Sosem valósul meg?

|

Lehangoló nyilatkozatot tett a Hellboy megalkotója, Mike Mignola, aki tisztázta a helyzetet és nem szeretné kétségek között hagyni a rajongókat. Vajon mi lesz erre Del Toro válasza?

Hirdetés

Attól függ, hogy milyen szemszögből nézzük a dolgot, és hogy kitől is hallhatjuk az információt. Ha Guillermo Del Toro személyében várnánk a válaszra, akkor kellemes dolgok érnének minket. Bár a Universal Picturest nem túlságosan érdekelte a dolog, attól még Del Toro nagyon lelkes volt, hogy megrendezhesse a trilógia harmadik részét a jövőben. Most a Pokolfajzat készítője Mike Mignola egy interjú folyamán tisztázta a szituációt, és próbálta elmagyarázni, mi is valójában a probléma.

" A legnagyobb probléma amit az elkövetkezendő évbilliókra látok az az, hogy magyarázatot kapjon, miért nem készül Pokolfajzat 3. Minden rendesen el lesz magyarázva. Ez egy sorozat, de nem havi szinten."

Sajnos ezzel az állítással a képregény készítője is egyetért, miszerint jelenleg nincs semmiféle terv a Pokolfajzat 3. részére, és nem is lesz. 2012 Októberében Del Toro azt mondta, hogy a probléma forrása a pénz hiánya.

" Ez a legnagyobb rész a három közül " mondta a rendező. " Hellboy átfog alakulni az apokalipszis szörnyévé. Érdeklődtünk a pénz iránt, de sajnos ha csak nincs egy nagybácsid akinek van 130 millió dollárja a filmre, akkor nem tudunk elindulni. "

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.