Hirdetés

Polgár Judittal videócsetelt Anya Taylor-Joy, a Vezércsel főszereplője

|

A fiktív és a valós sakkmester hölgy végre egymásra találtak online.

Hirdetés

Az idei év egyik legkellemesebb meglepetését okozta a Netflix újon minisorozata, A vezércsel, amit mi is roppantul szerettünk. A főhős Beth Harmont alakító Anya Taylor-Joy zseniálisan hozta ezt a mentális betegségekkel és káros szenvedélyekkel küzdő sakkmester zsenit, a hét epizódból álló széria elsöprő sikert aratott a streaming platform kínálatában.

Hirdetés

A színésznőnek minap volt szerencséje a magyar sakkmesterrel, Polgár Judittal beszélgetnie pár percben, aki áldását adta a sorozatban látható sakkjátszmák autentikus ábrázolására. Anya javarészt a kezdetei sikereiről kérdezte Juditot, hogy Beth-hez hasonlóan neki milyen élményei vannak nőként egy alapvetően férfiak által dominált játékban. A beszélgetés végén Judit még azt is felajánlotta az ifjú színésznőnek, hogy ha végre már konszolidálódik az idei helyzet, szívesen megtanítja egy-két mozdulatra is a játékban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.