Hirdetés

Szeretnéd Uma Thurmant a szobádba? Nyerj Ponyvaregény plakátot! (Lezárva)

|

Szeretnéd Uma Thurmant a szobádba? Játssz velünk exkluzív Ponyvaregény nyereményjátékunkon és ha rád mosolyog a szerencse, akkor Mia Wallace a tiéd lehet.

Hirdetés

Ahogy pár napja írtuk, hamarosan újra meghódítja a hazai mozikat a Ponyvaregény című legenda, amelyet a klasszikusok leporolására szakosodott Pannonia Entertainment Ltd. mutat be augusztus 25-től. 

Hirdetés

Quentin Tarantino örökbecsű mesterművét digitálisan felújítva, szinkronosan és magyar felirattal egyaránt játsszák országszerte a kiválasztott mozik, mi pedig a forgalmazó felajánlásából kisorsolunk 2 darab Ponyvaregény plakátot. Amennyiben szeretnétek haza vinni a 70x100 cm-es moziplakátok egyikét, akkor válaszoljatok helyesen az alábbi kérdésre:

Samuel L. Jackson karaktere, Jules milyen kitalált bibliai passzust idéz? 

A megfejtéseket a nyeremenyjatek@puliwood.hu e-mail címre várjuk "Ponyvaregény" tárggyal, augusztus 25. 08:00-ig. Fontos: a nyertesekkel felvesszük majd a kapcsolatot és leegyeztetjük, hogy hol és mikor vehetik át a plakátokat, így kérjük, hogy csakis az játsszon, aki Budapesten át fogja tudni venni a nyereményt. Sok szerencsét kívánunk! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.