Hirdetés

Poszteráradat: A nyomorultak, 47 Ronin, Seven Psychopaths, stb.

|

Olyan sok friss poszter került hirtelen nyilvánosságra, hogy külön posztban akár jövő hétig is írogathatnánk egyesével, ezért összegyűjtöttük nektek a legutóbbi adagot.

Hirdetés

Ha bármilyen poszter érkezik még a rendezvényről, bővítjük az alábbi listát. A nevek mögött feltűntetett dátumok a külföldi megjelenést tükrözik!

 

Les Miserables/A nyomorultak (2012. december 14.)

Rendező: Tom Hooper

Szereplők: Hugh Jackman, Russell Crowe, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Amanda Seyfried, Anne Hathaway, Eddie Redmayne

Sztori:

A szerelemmel, nyomorúsággal, forradalommal és reménnyel megtűzdelt cselekmény a 19. századi Franciaországban játszódik. A központi figura a bolti lopásért és szökési kísérletekért összesen 19 évre elítélt Jean Valjean, aki szabadulása után a megváltásért küzd. Nyomában van viszont Javert felügyelő, aki kötelességének tekinti, hogy rács mögé dugja a volt rabot. Jean Valjean élete akkor változik meg, amikor maga mellé veszi az anyja által elhagyott kis Cosette-t, s magával viszi Párizsba.

 

 

 

47 Ronin 3D (2012. november 11.)

Rendező: Carl Rinsch

Szereplők: Keanu Reeves

Sztori:

A 47 Ronin a 17. században játszódik, és egy csapat harcosról szól, akik miután megölték urukat, megfogadják, hogy útra kelnek, és addig nem nyugszanak, amíg el nem intézik a gyillkos(oka)t. A ronin kifejezés szó szerint azt jelenti, hogy szamuráj mester nélkül.

 

 

 

Seven Psychopaths (2012. november 2.)

Rendező: Martin McDonagh

Szereplők: Colin Farrell, Christopher Walken, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Tom Waits, Abbie Cornish, Olga Kurylenko

Sztori:

A történet szerint a Woody Harrelson alakította gengszternek ellopja a hőn szeretett kutyáját egy állástalan színész (Sam Rockwell), hogy ezzel segítsen egy profi kutyakereskedőt (Christopher Walken), akinek az a szokása, hogy az elrabolt ölebeket jelentős díj ellenében juttatja vissza tulajdonosukhoz.

 

 

 

This is 40 (2012. december)

Rendező: Judd Apatow

Szereplők: Paul Rudd, Jason Segel, Leslie Mann, Megan Fox, John Lithgow

Sztori:

A This is 40 lényegében a 2006-os Felkoppintva spin-offja lesz, ami Paul Rudd és Leslie Mann karakterére fókuszál majd.

 

 

 

To Rome with Love (2012. június 22.)

Rendező: Woody Allen

Szereplők: Woody Allen, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Ellen Page, Penélope Cruz, Jesse Eisenberg, Greta Gerwig, Ornella Muti, Judy Davis

Sztori:

A film négy komikus szálból épül fel, a közös pontjuk pedig, ahogy a cím is sugallja: Róma. Egyik szál egy férjet (Woody Allen) és feleségét (Judy Davis) követi, amint meglátogatják leendő vejüket a fővárosban, aztán láthatunk egy Leopoldo nevű fazont (Roberto Benigni), akit egy filmsztárral kevernek össze. A harmadik központi figura egy építész (Alec Baldwin), aki barátait látogatja meg, végül, de nem utolsó sorban pedig egy újdonsült pár szeretné meglátogatni rokonait, helyette viszont eltévednek a városban.

 

 

 

 

The Words (2012. szeptember)

Rendező: Brian Klugman, Lee Sternthall

Szereplők: Bradley Cooper, Zoe Saldana, Jeremy Irons, Olivia Wilde, Dennis Quaid, J.K. Simmon

Sztori:

Egy író (Bradley Cooper) a siker és pénz érdekében ellopja társa (Jeremy Irons) irományát, ám alaposan megfizet tettéért az élettől.

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.