Hirdetés

Poszterdömping: The Good Dinosaur, The Muppets Most Wanted, A feláldozhatók 3

|

Poszter érkezett a The Good Dinosaur animációs filmhez, a The Muppets Most Wanted vígjátékhoz, és a sokak által várt A feláldozhatók 3-hoz is.

Hirdetés

 
2015 még ugyan messze van, de a Pixar új animációs filmje, a The Good Dinosaur már megkapta a maga kis poszterét. A történet szerint az a bizonyos üstökös elzúg a Föld mellett, így a dínók továbbra is boldogan élnek. Egy nap egy fiatal dinoszaurosz felfedez egy kisgyermeket, a dínó család pedig úgy dönt, befogadja az új jövevényt. 




Breki, Miss Röfi és barátaik kalandja is folytatódik. A bábfigurák mellett a hús-vér karaktereket Ricky Gervais, Tina Fey és Ty Burrell keltik életre. Sőt, vendégszerepekben Frank Langella, Ray Liotta, Tom Hiddleston, Christoph Waltz és Danny Trejo is feltűnik majd. A Muppets: Most Wanted 2014 tavaszán érkezik a mozikba. 

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.