Hirdetés

Poszterdömping: The Good Dinosaur, The Muppets Most Wanted, A feláldozhatók 3

|

Poszter érkezett a The Good Dinosaur animációs filmhez, a The Muppets Most Wanted vígjátékhoz, és a sokak által várt A feláldozhatók 3-hoz is.

Hirdetés

A Barney (Sylvester Stallone) és a csapat többi tagja Conrad Stonebanks-szel (Mel Gibson) néz szembe, aki régebben együtt alakította meg Barney-val A feláldozhatókat. Stonebanks viszont kemény és könyörtelen fegyverkereskedő lett és Barney kénytelen volt vele végezni. Legalábbis ő úgy hitte. Most Stonebanks visszatér, hogy leszámoljon minden taggal. A régi ismerősök (Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews és Arnold Schwarzenegger) mellett a harmadik részben feltűnik Wesley Snipes, Antonio Banderas, Harrison Ford és Kellan Lutz is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.