Hirdetés

Pozitív koronavírusteszt miatt függesztették fel a Mission: Impossible 7 forgatását

|

Nem lennénk most Tom Cruise közelében, aki néhány hónapja a covid-szabályok áthágása miatt teremtett rendet a stábban.

Hirdetés

Tom Cruise prédikációja valószínűleg mégsem bizonyult annyira hatékonynak, mert a The Hollywood Reporter értesülései szerint akadt olyan a stábban, aki a napokban pozitív koronavírustesztet produkált. Ennek következménye pedig természetesen az lett, hogy a Mission: Impossible 7 munkálatait félbeszakították. A produkció közleményében az áll, hogy a kényszerszünet várhatólag június 14-ig fenn fog állni. 

Hirdetés

Az akciósztár a következőt nyilatkozta a kirohanásáról, amire nem gondoltuk volna, hogy még vissza fogunk térni:

Mondtam, amit mondtam. Angliában akkoriban épp tetejére hágott a koronavírus-hullám, és emiatt rengeteg minden forgott kockán. Azonban fontos azt tudni, hogy nem a teljes stábot fegyelmeztem le, hanem csupán néhányukat, és csodák csodája, azóta sem álltunk le. 

Egészen idáig...

Az új Ethan Hunt-kaland 2022. május 27-én kerül a mozikba Tom Cruise főszereplésével, de visszatér Ving Rhames (Ponyvaregény), Rebecca Ferguson (Álom doktor), Simon Pegg (Vaskabátok), Vanessa Kirby (Pieces of a Woman) és Henry Czerny (Aki bújt) is. Az újoncok között avathatjuk Shea Whighamet (Joker), Pom Klementieffet (Bosszúállók: Végtelen háború) és Esai Moralest, aki Nicholas Houltot (Akik az életemre törnek) váltja az antagonista szerepében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.