Hirdetés

Hivatalos: a Predátor a kertvárosban fog rendet tenni

|

A Fox vezérigazgatója, Stacey Snider erősítette meg, hogy a korábbi kertvárosi közegről keringő pletykáknak volt igazságalapja.

Hirdetés

Kevesebb mint egy év választ el minket a legújabb Predator filmtől, mely Shane Black rendezésében kerül majd a nézők elé, ám egyelőre igen kevés információt osztottak meg a készítők a cselekménnyel kapcsolatban.

Hirdetés

Ez hamarosan változni fog, de addig is a Fox vezérigazgatója kedveskedett a türelmetlenebb mozirajongóknak egy megerősítéssel: az új film a korábbi pletykákhoz igazodva valóban kertvárosi közegben fog játszódni.

"Jövőre jön ki a Predator filmünk, ami kiszámíthatatlan és tisztára újszerű lesz. Azt gondoltam az elején, hogy majd át kell rágnom magam 500 oldalnyi szkripten, lenne dzsungelen belüli meg kívüli jelenet, aztán majd jön a harc. De aztán Emma Watts (a Fox alelnöke) megnyerte Shane Blacket a projektre. Már az első oldalától kezdve érződött rajta, hogy ez nem egy megszokott Predator film lesz. A kertvárosban játszódik, a cselekmény középpontjában pedig egy kisfiú és az apja lesznek együtt."

Bár Shane Black víziója rebootként lesz számon tartva, az első két klasszikus film eseményeit nem fogja figyelmen kívül hagyni. Szerencsére azonban a crossover filmekkel nem fog törődni, igaz, sajnos Antal Nimród Predatorsa is valószínűleg a kánonon kívül fog ragadni - ami azért a pártatlanság mezsgyéjén maradva sem tudott az első film nyomába érni.

Ti mit szóltok az új alaphelyszínhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.