Hirdetés

Befejeződött a The Predator forgatása

|

A stáb tagjai hivatalosan is bejelentették, hogy véget ért a The Predator reboot forgatása

Hirdetés

Három hónapja tart a Shane Black (Halálos fegyver; Durr, durr és csók; Rendes fickók) által dirigált The Predator munkálatai, ami azonban most a végéhez ért - árulta el több főszereplő is a közösségi oldalán. Először a fiatal tehetség, Jacob Tremblay osztott meg egy képet erről, majd Boyd Holbrook mutatta meg követőinek, hogy milyen ajándékot kapott a stábtól a forgatás után:

Hirdetés

#Predator2018 - 30 year Anniversary. #makepredatorgreatagain. Everyone is in for a treat.

Robert Holbrook (@robertboydholbrook) által megosztott bejegyzés,

Az új Ragadozó film (melynek első része 1987-ben, míg a második 1990-ben debütált) egyébként nem a franchise újraindítása lesz, hanem megtartja az első két film kontinuitását és a forgatókönyv egyik utalásából derül majd ki, miért ez lett a címe.

A The Predator 2018. augusztus 3-án érkezik, főbb szerepekben pedig feltűnik még Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis, Híradósok), Trevante Rhodes (Holdfény), Sterling K. Brown (American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy), Keegan-Michael Key és Thomas Jane (Megtorló).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.