Hirdetés

Predestination - Ethan Hawke időutazik

|

Ethan Hawke a Daybreakers - A vámpírok kora után ismét egy Spierig-fivérek (Peter és Michael) által jegyzett filmhez szerződött le. A Predestination egy 1959-es sci-fi novellát, az "All You Zombies"-t veszi alapul.

Hirdetés

A Spierig-fivérek csak dicsérni tudták a projektet: "Ez az egyik kedvenc novellánk, ezt biztosra mondhatjuk. Semmihez nem hasonlítható, amit eddig olvastál, tényleg eredeti. Az írás megannyi sci-fi listán fenn van mint minden idők egyik legjobb novellája, illetve mint a paradoxont tartalmazó történetek anyja. Heinlein minden idők egyik legnagyobb tudományos-fantasztikus író, közvetlenül Phillip K. Dick, Isaac Asimov és Arthur C. Clarke mellett." 

Ethan Hawke-nak még számos más sci-fiben van jelenése, többek között a Len Wiseman rendezte Az emlékmás (Total Recall) című rebootban vagy a 2013-ban érkező Vigilandiában. Emellett Ben Kingsley oldalán láthatjuk majd az Epic című vígjátékban, illetve Richard Linklater Boyhood című drámájában is szerepelni fog. A színész talán egyik legemlékezetesebb és legjobb filmje is éppen egy sci-fi (Gattaca), s remélhetőleg a Predestinationben vállalt szerepe is közel áll majd hozzá. A többi persze már az alapanyagon és a rendezőpároson múlik. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.