Hirdetés

Predestination - Ethan Hawke időutazik

|

Ethan Hawke a Daybreakers - A vámpírok kora után ismét egy Spierig-fivérek (Peter és Michael) által jegyzett filmhez szerződött le. A Predestination egy 1959-es sci-fi novellát, az "All You Zombies"-t veszi alapul.

Hirdetés

A Robert Heinlein novellája hiába sejtet zombikat, egy szem sincs belőlük a sztoriban, csupán egy benne elhangzó mondatra utal a cím. A film egy olyan titkos ügynökségről szól, amely visszaküldi ügynökeit a múltba, hogy bizonyos eseményeket megakadályozzanak vagy elősegítsenek. Ethan Hawke is éppen egy ilyen ideiglenesen alkalmazott ügynököt fog alakítani, aki utolsó megbízásaként visszamegy az időben, hogy biztosítsa létezését, s közben még egy bűnözőt is kézre kell kerítenie, aki eddig folyton megszökött előle. Az eredeti történet szellemes, paradoxonokkal teletűzdelt és nagyon összetett, s nem fél játszani a perspektívákkal sem. A forgatást valamikor a jövő év elején kezdik Ausztráliában, addig is folytatódik a szereplőválogatás.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.