Hirdetés

Premier: Los Angeles

|

Csupa mosoly és felhőtlen, megkönnyebbült gratuláció határozta meg a hangulatot a hét elején a Los Angeles belvárosában található Westwood Village mozi előtt elnyúló vörös szőnyegen...

Hirdetés

A főszereplő, Aaron Eckhart az egyik veszélyes jelenet felvételekor eltörte a karját. Egy tűzgömbön kellett átugrania, és egy törmelékhalmon megállnia. Ám megcsúszott, vagy három métert zuhant, fejre esett, és „szerencsére” csak a karját törte. A színészi fegyelem azonban még a katonai fegyelemnél is nagyobb volt benne: törött karral is befejezte a felvételt, csak a vége csapó után kért az orvost.
Azt nem tudom, hogy végül az a felvétel, amelyiken tényleg lezuhanok, bekerült-e végül a filmbe – nyilatkozta a premieren a felszabadult Aaron Eckhart. – Kíváncsi vagyok, látszik-e majd, hogy tényleg mennyire fájt a karom. De már túl vagyok rajta. Kemény forgatás volt, mindannyiunkat nagyon megviselt, de minden néző úgy fogja érezni, mintha ott lenne velünk a harc közepén. /IC Press/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.