Hirdetés

Premierdátumot kapott a Weinstein-botrányt feltáró újságírókról szóló film

|

A Brad Pitt produceri felügyeletével készülő alkotás munkálatai is megkezdődnek hamarosan.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Harvey Weinsteint, és a körülötte 2017-ben kirobbant szexuális zaklatási botrányt, mely fenekestül forgatta fel nem csak Hollywoodot, de az egész világot is. A világhírű producert az ellene felhozott nemi erőszak vádjában végül bűnösnek találták, és 23 év fegyházra ítélték. Természetesen nem kellett rá sokat várni, hogy Hollywood ezt is megfilmesítse, mely nemrég premierdátumot is kapott.

Hirdetés

A film 2022. november 18-án debütál majd a mozikban She Said címen, melyben Carey Mulligan és Zoe Kazan (a képen lentebb) alakítják majd a New York Times azon két újságírónőjét, Megan Twoheyt és Jodi Kantort, akik évekig igyekeztek titokban feltárni Harvey Weinstein évtizedek óta tartó szexuális erőszakos eseteit, valamint az ezeknek az ügyeknek az eltusolása érdekében tett mindenféle erőfeszítéseit, kezdve a lefizetésektől a megfélemlítéseken át egészen a zsarolásokig.

A film forgatása a következő hetekben kezdődhet meg, melynek rendezéséért az Emmy-díjas Maria Schrader (Unorthodox) felel majd, a produceri feladatokat többek között Brad Pitt vállalta el, míg a forgatókönyvet Rebecca Lenkiewicz (Ida, A rabbi meg a lánya) írta az említett két újságírónő 2019-ben megjelent könyve, a She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement alapján.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.