Hirdetés

Premierdátumot kapott Az éhezők viadala előzményfilm

|

Nem is olyan sokára visszatérhetünk Panembe.

Hirdetés

2020 óta tudjuk, hogy előzményfilm készül az idén 10 éves Az éhezők viadala filmhez, ám azóta csak annyit tudtunk a projektről, hogy valamikor idén kéne elkészülnie. Most azonban végre úgy tűnik, hogy valami megindult a film háza táján: a Lionsgate ugyanis nemrég kitűzte a film premierdátumát, amelynek közelsége egyben azt is jelentheti, hogy csak idő kérdése, és megkezdődnek a munkálatok is.

Hirdetés

Ami a dátumot illeti: a The Ballad of Songbirds and Snakes 2023. november 17-én érkezik a mozikba. A színészekről viszont továbbra sincs hír, így még mindig nem tudjuk, kik lesznek a főszereplők a történetben. Egyedül a rendező és a forgatókönyvíró kiléte a biztos: Francis Lawrence (Az éhezők viadala veterán, aki az első részen kívül mindent rendezte) és Michael Arndt (Az éhezők viadala: Futótűz forgatókönyvírója) ugyanis mind visszatérnek.

A 2020-ban megjelent regény (amely alapján a film is készül) 64 évvel Az éhezők viadala eseményei előtt játszódik, melynek főszereplője az ekkor még mindössze 18 éves Coriolanus Snow - a Donald Sutherland által játszott későbbi Snow elnök -, aki azt a feladatot kapja, hogy mentorként segítse egy fiatal, 12. körzetből származó lány felkészülését a tizedik jubileumi éhezők viadalára. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.