Hirdetés

Új premierdátumot kapott a Szellemírtók: Az örökség, a Kampókéz és a Vaksötét 2.

|

Alakulgat a jövő évi filmes naptár.

Hirdetés

Rengeteg alkotásnak tett be a koronavírus, hiszen a stúdiók a mozik zárva tartása miatt sorra pakolták át premierjeiket jövőre. Így járt többek között az eredetileg idén júniusban érkező Kampókéz-folytatás is, amit először most október 15-re tolt el a Universal, majd később végleg levette a 2020-as naptári évről. A stúdió azonban végre kitűzte a film új premierdátumát, aminek azonban nem sokan fognak örülni.

Hirdetés

Az alkotás ugyanis csak 2021. augusztus 27-én debütál a mozikban leghamarabb, amihez persze az is kell majd, hogy addigra normalizálódjon a helyzet a világon. A film rendezőnője, Nia DaCosta a múltkori halasztás bejelentésekor elárulta, hogy semmiképp sem szeretnék, ha az alkotás valamelyik streaming szolgáltató felületén debütálna, mert ez túl fontos horrorfilm ahhoz, hogy kihagyja a nagyvásznakat. 

Emellett a Sony is változtatott két alkotásának a bemutatóján. A Szellemirtók: Az örökséget az eredeti 2021. március 5-i dátumról egészen a nyári szezonig, pontosabban június 11-ig toltak el, ami így ugyanazon a héten kerül majd a mozikba, mint az eredeti Szellemirtók, ami 1984. június 8-án nyitott az amerikai mozikban. A stúdió emellett végre hivatalos dátummal látta el a Vaksötét folytatását is, amely ha minden jól alakul, akkor 2021. augusztus 11-én érkezik a mozikba. A filmnek így a Ben Affleck és Ana de Armas fémjelezte Deep Water című erotikus thrillerrel kell majd felvennie a versenyt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.