Hirdetés

Premiert kapott A csodálatos Pókember 3 és a The Sinister Six

|

Az egyre-másra szállingózó hírek alapján már lényegében el is startolt az idei Comic-Con, ennek egyik előszele pedig Pókuraságot érinti.

Hirdetés

Az egyik, hogy az eddig A csodálatos Pókember 3.-nak rebesgetett 2017-es év - amit eredetileg egy évvel előbbre datáltak - végül 2018. május 4.-én hálózhat be újra a mozikba (kb. amikorra a negyedik részt jósolták), vélhetően ismét Marc Webb rendezésében, hiszen a főszereplő Andrew Garfield-hoz hasonlóan őt is szerződés köti, de addig akár be is iktathat egy, az (500) nap nyárhoz hasonló kis filmet.

Ugyanakkor addig se maradunk Pókember univerzum nélkül, mivel a The Sinister Six 2016, november 11.-én fog összefogni a mozikban a Hálószövő ellen, Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) rendezésében. Hogy ezt maga Pókember nélkül kell elképzelnünk (ami elég nehéz), vagy vele, az még egyelőre a jövő zenéje. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.