Hirdetés

Prometheus csodái

|

Noomi Rapace visszatért a Földre. Ezt érezte a svéd színésznő, amikor befejeződött a Prometheus (munkacím, hazai bemutató: 2012. május) forgatása.

Hirdetés

A forgatáson pedig: mintha elvarázsolták volna. – Alig használtunk vetített hátteret, greenbox-technikát – számolt be Noomi Rapace a munkáról, melynek során Michael Fassbender, Charlize Theron, Guy Pearce és Idris Elba partnere lehetett. – A fantasztikus díszletelemeket mind megépítették. Hónapokon át elvarázsolt világban éltünk. Amikor véget ért a munka Izlandon, tényleg úgy éreztem, mintha a világűrből jöttem volna vissza. Igaz, én hajlamos vagyok rá, hogy nagyon beleéljem magam helyzetekbe… /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.