Hirdetés

Psycho előzménysorozat - Vera Farmiga Norma Bates szerepében

|

A tévé és horror műfajának keveréke lesz a Hitchcock-klasszikus előzményfilmje, amely egy tíz részes sorozat formájában fog megjelenni és Vera Farmiga is szerepelni fog benne.

Hirdetés

A sorozatot előre megrendelték, pilot nélkül, és bár eredetileg rövidre tervezték, mostanra már kiderült, hogy teljes sorozatot készítenek belőle. A projektet olyan nevek fogják fémjelezni, mint a Losttal kapcsolatosan ismert Carlton Cuse, és a Vásott szülők egyik forgatókönyvírója, Kerry Ehrin. 

Az előzményfilm-szerűség a sorozatgyilkos Norman Bates és az anyja, Norma Bates viszonyát fogja feldolgozni. Farmiga Normát fogja alakítani, aki a leírás szerint szenvedélyes, többdimenziós, izgalmas karakter, és sok meglepetésre képes...mint például egy sorozatgyilkos nevelésére?

Cuse elmondta a színésznőről, hogy nagyon várják már a vele való közös munkát, mert Farmiga játéka rendkívül széles skálán mozog, és nagyon intelligens. Ezek mellett pedig nagy nevű filmekkel hozható kapcsolatba a neve. Oscarra nevezték például az Egek urában betöltött szerepének köszönhetően, és szerepelt az Oscar-díjas Scorsese-filmben is, A téglában.

A Bates Motelt 2013-ban szeretnék vetíteni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.