Hirdetés

Psycho előzménysorozat - Vera Farmiga Norma Bates szerepében

|

A tévé és horror műfajának keveréke lesz a Hitchcock-klasszikus előzményfilmje, amely egy tíz részes sorozat formájában fog megjelenni és Vera Farmiga is szerepelni fog benne.

Hirdetés

Noha Vera Farmiga (Egek ura) az elmúlt években inkább mozis teljesítménye miatt vált ismertté, egyáltalán nem idegen tőle a tévé sem. Szerepelt például az NBC rövid életű sorozatában, az Undercover-A titkos csapatban, valamint a Touching Evilben is. Ezen kívül pedig horrorban is láthattuk már, az Omenből például tudjuk, hogy teli torokból tud ordítani. Ez a két műfaj fog találkozni a Psycho előzményfilmjeként megjelenő tíz részes sorozatban, a Bates Motelben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.