Hirdetés

Puliwood Ajánló - 2016. június

|

A nyár első hónapja rengeteg újdonsággal kecsegtet, összeszedtük nektek azokat a filmeket, amelyekre érdemes lehet beülni.

Hirdetés

Végre itt a nyár, amit nem csupán a jó idő miatt szeretünk, hanem azért is, mert ha már eleget süttettük magunkat a napon, és inkább egy klimatizált helységben pihennénk tovább, akkor a mozik kínálata ilyenkor dúskál a nagyobbnál-nagyobb blockbusterekben. 

Hirdetés

Az idei június a folytatások hónapja lesz. Megérkezik a Szemfényvesztők 2, A függetlenség napja: Feltámadás, a Tini nindzsa teknőcök: Elő az árnyékból, a Szenilla nyomában, az Alice Tükörországban és a Démonok között 2. Azoknak sem kell félniük, akik valami teljesen újra vágynak, hiszen a Pénzes cápa, a Központi hírszerzés, a Mielőtt megismertelek, a Neon Démon és a Tarzan legendája közül biztosan találnak a fogukhoz valót. A júniusi filmdömpinghez egy kedvcsinálót videót is készítettünk számotokra, amelyből az is kiderül, hogy az egyes alkotásokat mikortól láthatjátok a mozikban. Ti melyekre fogtok beülni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.