Ilyen volt a Puliwood II. Gyűrűk Ura + Hobbit kvíze

|

A második Gyűrűk Ura + Hobbit kvízünkön az elsőhöz hasonlóan ismét szembenéztünk néhány döccenővel, de szerencsére a hangulat ezúttal is kárpótolt minket mindezért.

Ezúttal is nem kevés szervezői munka előzte a május végén megtartott, szám szerint második Gyűrűk Ura + Hobbit kvízünket, amelyet ahogy azt a beharangozónkban is megemlítettük, egy vadonatúj helyszínen, méghozzá az InGame Gamer Bar and VR arcade-ben hoztunk tető alá. Az új helyszínt a résztvevőkkel együtt szinte pillanatok alatt belaktuk, így egy pillanatra sem éreztük magunkat egy a megyét éppen maga mögött hagyó hobbitnak.

Hirdetés

A márciusi első fordulóhoz hasonlóan ezúttal is az egyszerűbb kérdésekkel vetettük bele magunkat a mókába, hogy aztán nem sokkal később rátérjünk a rekeszizmokat és az agyi fogaskerekeket egyaránt megmozgató nehezebb, összetettebb feladványokra. Ahogyan a korábbi kvízeinken már bevett szokássá vált, úgy jelen esetben is szinte néhány fél ponton múlott, hogy végül ki állhatott fel a dobogó legtetejére. Bár az eredményhirdetés közben sikerült egy kisebb Oscar-bakit beiktatnunk - véletlenül felcseréltük az első és második helyezetteket -, ettől eltekintve szerencsére sem az első helyezett Mocskosz kisz Hobbitkák (egy Balrog méretű 62 ponttal), sem pedig a második helyezett Borbuggyantók csapata (58 ponttal) nem haragudott meg ránk. Őket követték a Csülkök névre hallgató különítmény tagjai, akik végül a dobogó harmadik helyét foglalhatták el. Rajtuk kívül viszont ezúttal volt egy valódi különdíjasunk a "Vándor" személyében, aki a maga 56,5 pontjával bár megelőzte a Csülkök csapatát, azonban mivel ő már másodjára tette próbára a tudását, így az ő erőfeszítéseit egy a számára elkészített különdíjjal jutalmaztuk.

Akik pedig esetleg egy Ork támadás miatt nem tudtak eljönni a rendezvényünkre, ők se szomorkodjanak, ugyanis hamarosan egy újabb kvízzel lepjük meg kedves olvasóinkat, de addig is a galériánkban található képeket böngészve bekukkanthattok az Ingame-ben uralkodó végtelenül családias hangulatba. 

Nyilvánvalóan nem tarthattuk volna meg a kvízt a nagyszerű támogatóink nélkül, így hálával tartozunk a felajánlásokért a Szukits kiadónak, a GameStarnak, a Cenegának, a Bontonfilm Magyarországnak, a ProVideonak, a GeekHubnak és a FilmBoxnak egyaránt, hatalmas köszönet!

Fotók: Bagi Levente

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.