Hirdetés

Ilyen volt a Puliwood első Gyűrűk ura + Hobbit kvíze

|

Megrendeztük az első Gyűrűk ura + Hobbit kvízünket, ami a döcögős start ellenére megannyi örömteli pillanatot okozott - nemcsak nekünk.

Hirdetés

Nem állunk meg, tovább menetelünk előre, hiszen a tavaly megrendezett két kvízünk (a májusi Star Wars és az októberi Marvel, amit még kétszer meg kellett ismételnünk a túljelentkezés miatt) nagy sikere után most Középfölde dimbes-dombos tájaira látogattunk el egy tematikus Gyűrűk Ura + Hobbit kvíz kapcsán. Reméltük, hogy semelyik csapat nem iszik majd előre a medve bőrére arra hivatkozva, hogy ez a témakör "csak" hat filmet takar, nem 20-at, és mindez beigazolódni látszott. A kilenc (teljesen véletlenül jött ki ez a szám, nem direkt volt…) jelentkezett csoport mindegyike becsülendő módon felkészült a nagy megmérettetésre, amire szükségük is volt.

 

Hirdetés

Az egyszerű kérdések után ugyanis nem csak a valóban embert próbálóak következtek, hanem az elgondolkodtatóak, már-már rafináltak is. De mindezen feladatok nem jelentethettek nagy problémát a jelentkezettek döntő többségének, hiszen alig egy-két pontnyi különbségek döntöttek a csapatok rangsorolásáról - újfent. Így a második helyre fért fel a három főt számláló Shadows of Celebrimbor, akik csak egy picivel előzték meg a harmadik dobogós helyet elcsípő Szauron Szeretetszolgálatot. Viszont egy marveles kvíz megnyerése után a Pindúr Pandúrok (gigászi 65 ponttal!) megint az élre törtek, ezzel maguk mögé tessékelve a többieket. Íme a tabella:  

1. Pindúr Pandúrok - 65 pont
2. Shadows of Celebrimbor - 54 pont
3. Szauron Szeretetszolgálat - 49 pont
4. Pajkos Pónik
5. Ostoba Tukok
6. Árnyék és Láng
7. Semcon Taktus
8. Sokkal szerényebben
9. Ent Tanács

Szívből gratulálunk a csapatoknak és itt is meg szeretnénk köszönni, hogy ennyien érdeklődtök a házi kvízeink után. Pörgessétek végig a galériánkat és nézzétek meg, milyen volt a légkör:

Nyilvánvalóan nem tarthattuk volna meg a kvízt a nagyszerű támogatóink nélkül, így hálával tartozunk a felajánlásokért a Szukits kiadónak, a GameStarnak, a Cenegának, a Bontonfilm Magyarországnak, a ProVideonak, a GeekHubnak és a FilmBoxnak egyaránt, hatalmas köszönet!

Hamarosan újabb megmérettetésekkel jelentkezünk, rengeteg tervünk van még 2019-re. Addig is hannon le minden jelentkezettnek, nyertesnek és résztvevőnek egyaránt!

Fotók: Jasinka Ádám

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.