Hirdetés

Ilyen volt a Puliwood első Nagy Star Wars kvíze

|

Az Erő sötét, valamint világos oldala is képviseltette magát a Barcraft Nyugatiban megrendezett első Nagy Star Wars kvízünkön, ahol a résztvevőknek minden tudásukat latba kellett vetniük, hogy végül felülkerekedjenek az olykor igencsak talányos feladványainkon.

Hirdetés

December 13-án mindössze néhány nappal a kilencedik epizód - vagyis a Star Wars: Skywalker kora -, előtt rendeztük meg a Barcraft Nyugatiban az első Nagy Star Wars kvízünket, amely a korábbi kvízeinkhez hasonlóan ezúttal is elképesztő hangulatban telt, vagyis nevetésben, könnyekben, valamint értékes nyereményekben ezúttal sem szenvedtünk hiányt. 

Hirdetés

Jó szokásunkhoz híven ezúttal is viszonylag egyszerűbb, rövidebb kérdésekkel vágtunk neki a messzi-messzi galaxist keresztül-kasul bebarangoló utazásnak, hogy aztán a későbbiekben rátérhessünk az ősi Sith rúnákat is megszégyenítő komolyabb rébuszainkra, ahol néha már az Erő segítségét is igénybe kellett venni, ha a csapatok nem szerettek volna Luke-hoz hasonlóan a Rancor verem mélyén, vagyis ez esetben értékes pontok nélkül továbblépni a soron következő blokkokra. A kvíz második felére a Klónok háborújában látottakhoz hasonlóan rendkívül szoros küzdelem alakult ki a nyolc megjelent csapat között, melyben esetenként mindössze néhány pont döntött arról, hogy ki viheti haza az est titokzatos, ámde annál értékesebb fődíját.

Egy limitált kiadású, mindössze 250 példányban létező, a Lucasfilm által is hivatalosan elismert rajongói posztert, amit Art By SimonZ, vagyis civil nevén Dr. Simon Zoltán, a poszter megalkotója biztosította számunkra, melyet ezúton is köszönünk. Az est végén az első helyet végül Az Erő szövetsége kaparintotta meg nem kevesebb, mint 53,5 ponttal. Őket követte a Legacy of Plagueis csapata 48 ponttal, míg a harmadik helyet, mindössze fél pontnyi különbséggel a ThisIsTheWay formációja tudhatta magáénak. Azok pedig, akik valamilyen okból kifolyólag esetleg mégsem tudtak jelen lenni a kvízen, netán csak szeretnék újraélni az est legjobb pillanatait, azok az alábbi galériában található fotók közt böngészve megtehetik ezt.

1. Az Erő szövetsége (53,5)
2. Legacy of Plagueis (48)
3. ThisIsTheWay (47,5)
4. Eszkimó Orsó (46)
5. Csillámvukik (39,5)
6. Sárgarépa (34,5)
7. Tesók (23,5)
8. Jedi Order (21,5)

Fotók: Nagy Olivér

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.