Hirdetés

Quaritch ezredesnek fontos szerepe lesz az Avatar folytatásaiban

|

Stephen Lang karaktere egyetlen Avatar folytatásból sem marad ki.

Hirdetés

Még 2013-ban James Cameron rendező egy meglepő bejelentéssel állt elő, amikor elárulta, hogy Stephen Lang visszatér az Avatar folytatásaiban, méghozzá újfent Quaritch ezredes szerepében, aki látszólag meghalt a legelső részben. Azóta egyre csak bővült a sci-fi folytatásainak száma, immáron 4 új filmre számíthatunk, amelyek közül az elsőre 2018. decemberében ülhetünk be, ha minden jól megy.

Hirdetés

Ami Lang karakterét illeti, úgy tűnik, hogy a franchise összes jövőbeli darabjában bérelt helye van, azt viszont még James Cameron sem tudta pontosan megmondani, hogy miként tér vissza, csupán annyit hintett el, hogy "egy sci-fi sztoriról van szó", tehát sokféleképpen újjáéledhet egy elhullott karakter. A rendező azt is elárulta, hogy Quaritch "olyan fejlődésen megy majd keresztül, amire nem is számítanánk", igaz ez az interjú már jó három évvel ezelőtt készült, de szerencsére most Stephen Lang is megerősítette, hogy továbbra sem kerültek kukákba a karakterével kapcsolatos tervek:

"Hát, annyit elmondhatok, hiszen ez már nyilvános, hogy Quaritch ezredes fontos szerepet tölt be a filmek mindegyikében - az Avatar 2, 3, 4 és 5-ben."

Sajnos azt tőle sem tudtuk meg, hogy mégis hogyan tér vissza a karaktere, de annyi biztos, hogy az első filmből szintén csatlakozik hozzá Sam Worthington és Zoe Saldana, akiket ugyancsak az összes folytatásban láthatunk majd. A tervek szerint az Avatar 2 2018-ban érkezik, az Avatar 3 két évvel később, 2020-ban, míg a 4. és 5. rész egymás után, 2022-ben és 2023-ban kerülnek a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.