Hirdetés

Zorróval készülhet el a Django elszabadul folytatása

|

Tarantino kilencedik filmjét még be sem mutatták, azonban egy friss pletyka szerint a direktor máris a következő filmes projektjét tervezi.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt már szóba került, hogy Quentin Tarantino folytatást készítene az idehaza 2012-ben bemutatott Django elszabadul című westernjéhez, amely aztán bizonyos kreatív okokból kifolyólag végül mégsem készült el. Persze Django kalandjai ettől függetlenül nem értek véget, elvégre a revolverhős egy szintén Tarantino által jegyzett képregényben folytatta korábbi szakmáját, ahol egy időre még a legendás Zorróval is összedolgozott.

Hirdetés
 

A képregény után most minden jel arra mutat, hogy Tarantino még mindig nem tett le a második rész ötletéről, ugyanis a Collider nemrég több megbízható forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy Tarantino a 60-as évek Hollywoodjában tett kiruccanása után ismét visszatérne a vadnyugatra, ugyanis a rendező Jerrod Carmichael komikus társaságában máris megkezdte a munkát a Django/Zorro crossover forgatókönyvén, amely az azonos című képregényt venné alapul.

Maga a képregény története néhány évvel a Django elszabadul eseményei után vette fel a fonalat, amelyben Django - miután Chicago környékén biztonságba helyezte feleségét, Broomhildát - ismét útnak indult, hogy folytassa fejvadász karrierjét. Az útja során azonban néhány szerencsés véletlennek köszönhetően összetalálkozott az időközben kissé megvénült, ámde még mindig karakteres Diego de la Vegával, vagyis ismertebb nevén Zorróval, akivel fejükbe vették, hogy felszabadítják a helyi bennszülötteket a rabszolgatartók fogságából. 

A pletykákat sem Tarantino, sem pedig a Sony nem kívánta kommentálni, így jelenleg az is kérdéses, hogy a legendás rendező a forgatókönyv mellett vajon magára vállalná-e a Django/Zorro mozi megrendezését, azonban Tarantinót ismerve, valamint tekintettel arra, hogy mennyire a szívén viseli a karakter sorsát azt hiszem nem is lehet kérdés, hogy erre csakis egy határozott igen lehet az egyetlen válasz. Legalábbis bízunk benne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.