Hirdetés

Quentin Tarantino elárulta, melyik a kedvenc filmje a 2010-es évekből

|

A válasz csak mérsékelten meglepő.

Hirdetés

A már most legendás filmrendező, Quentin Tarantino mindenféle listáit mindig is szerette az internet, és habár jelenleg még nincs meg a teljes rangsor, ám azt már elárulta a filmes, hogy melyik alkotást tartja a 2010-es évek legjobb darabjának.

Hirdetés

A francia Premiere Magazine-nak adott interjújában fedte fel Tarantino, hogy David Fincher 2010-es remekét, A Social Network - A közösségi hálót tartja az évtized számára legjobb filmjének. A rendező amennyire egyszerűen, annyira velősen is magyarázta választottját:

Hogy miért? Mert ez a The Social Network, kész. Azért ez a number 1, mert a legjobb, ilyen egyszerű! Az összes riválisát a földbe döngöli.

Ugyan mi nem gondolnánk ennyire egyértelműnek a Social Network képzeletbeli első helyét, ám több szerkesztőnk évtizedes toplistáján is előkelő helyen csücsült Fincher filmje, ami egyébként az évek múltával legalább annyira aktuális, mint megjelenésekor. Tarantino emellett a listájának második helyét is megosztotta, amit Christopher Nolan Dunkirkje érdemelt ki.

Kíváncsian várjuk a rendező teljes tízes listáját. Egyetértetek vele az első helyezettet illetően?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.