Hirdetés

Újabb sztárral bővül Quentin Tarantino következő filmje

|

Brad Pitt és Leonardo DiCaprio után újabb A-listás színész csatlakozhat a Once Upon a Time in Hollywoodhoz.

Hirdetés

Szépen körvonalazódik Quentin Tarantino soron következő filmje, a Once Upon a Time in Hollywood, amelyhez korábban két nagyágyú, Brad Pitt és Leonardo DiCaprio is csatlakozott, ráadásul nem is akármilyen szerepekben: Pitt ugyanis DiCaprio dublőrjét alakítja majd. 

Hirdetés

Az 1969 nyarán, Los Angelesben játszódó sztoriban azonban nem csupán az elfeledett TV-s színész, Rick Dalton (DiCaprio) és Cliff Booth nevezetű dublőrje (Pitt) áll majd a középpontban, hanem a Manson-család által meggyilkolt Sharon Tate is, aki Roman Polanski rendező felesége volt. Tate szerepére az Én, Tonya miatt Oscar-díjra jelölt Margot Robbie volt Tarantino kiszemeltje már a kezdetek óta, a Deadline jelentése szerint pedig már a végső tárgyalásokat folytatják a színésznővel, így Robbie neve már borítékolható a stáblistán. 

Izgatottan várjuk, hogy milyen színészek kerülnek még megerősítésre, hiszen korábban felmerült többek között Tom Cruise, Al Pacino, Samuel L. Jackson és Jennifer Lawrence neve is. A film 2019. augusztus 9-én jön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.