Hirdetés

Brad Pitt is csatlakozott Quentin Tarantino új filmjéhez

|

Igazi sztárparádét ígér Quentin Tarantino következő rendezése, amelynek most megtudtuk a címét és a hivatalos szinopszisát is.

Hirdetés

Miközben epekedve várjuk, hogy bármilyen hivatalos információ napvilágot lásson Quentin Tarantino Star Trek projektjéről, a mester következő, eddig #9 munkacímen futott mozija szépen lassan körvonalazódik. 

Hirdetés

Korábban Leonardo DiCaprio írt alá Tarantino újdonságához (ezzel pedig a Django elszabadul után újra együtt dolgozhatnak), most pedig a The Hollywood Reporternek vannak vadonatúj részletei. Értesüléseik szerint a film hivatalos angol címe a "Once Upon a Time in Hollywood" lesz (szabad fordításban Volt egyszer egy Hollywood) és DiCaprio után egy másik A-listás színész is csatlakozott a szereplőgárdához Brad Pitt képében, aki szintén nem ismeretlen Tarantino számára, hiszen közösen jegyzik a Becstelen brigantykat. 

A szinopszis szerint a történet 1969 nyarán, Los Angelesben játszódik, egy elfeledett TV-s színészre, Rick Daltonra (DiCaprio) és Cliff Booth nevű dublőrjére (Pitt) fókuszál, akik próbálják megvetni a lábukat a filmiparban, a hátteret pedig az szolgáltatja majd, hogy a Manson-család meggyilkolta Sharon Tate-et és barátait. A filmben helyet kap majd a nő férje, Roman Polanski is valaki más megformálásában. Korábban Margot Robbie, Tom Cruise és Al Pacino is szóba került a projekt kapcsán. 

A Once Upon a Time in Hollywood 2019. augusztus 9-én, Tate halálának 50. évfordulóján kerülhet a mozikba a Sony Pictures forgalmazásában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.