Hirdetés

Nem fog finomkodni Tarantino Star Trek filmje

|

Valószínűleg sem vizuálisan, sem verbálisan nem fog finomkodni a soron következő Star Trek mozi, hiszen Quentin Tarantino csakis azzal a feltétellel vállalta el, ha magasabb korhatárbesorolást kap az alkotás. Ki tudna neki ellentmondani? A Paramount nem tudott.

Hirdetés

Az állunkat próbáltuk felvakarni a padlóról, mikor meghallottuk pár napja, hogy Quentin Tarantino előállt J.J. Abrams producernek és a Paramount Pictures kiadónak a következő Star Trek filmmel kapcsolatos elképzeléseivel, a döntéshozóknak pedig olyannyira megtetszettek az ötletek, hogy rögtön rábólintottak a dologra (állítólag Tarantino még a rendezői feladatokat is elláthatja, de ezt nem erősítették meg).

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint Abrams rögtön létre is hozott egy írószobát, amely azon fog szorgoskodni, hogy minőségi forgatókönyv születhessen Tarantino ötleteiből (aki nem maga fogja megírni a szkriptet, hiszen éppen elfoglalt új filmjével, az 1969-es év eseményeire koncentráló darabbal, amit jövő nyáron forgat). A Mester állítólag több órát töltött el a beszervezett írók, vagyis Mark L. Smith (Elhagyott szoba, A visszatérő), Lindsey Beer (The Kingkiller Chronicle, ROM, Dungeons & Dragons, Godzilla vs. Kong) és Drew Pearce (Vasember 3, Mission: Impossible - Titkos nemzet, Sherlock Holmes 3) társaságában, hogy megbeszéljék, hogyan ültethetnék át az elképzeléseit egy forgatókönyvbe, amelynek megírására a jelenlegi helyzet szerint Smith lehet a befutó. 

Ami viszont a forgatókönyvíró személyénél jelen pillanatban fontosabb, hogy Tarantino csakis azzal a feltétellel vállalta el a közreműködését a projektben, ha az R-, tehát felnőtteknek szánt besorolást kap, így szabadon röpködhetnek a káromkodások, fröccsenhet a vér és így tovább. Abrams és a Paramount ebbe minden további nélkül belement, amiben egyrészt közrejátszhat a korábban megjelent, szintén R-kategóriás filmek óriási sikere (mint a Deadpool és a Logan), valamint az a tény is, hogy ezzel Tarantinót is megkaparintják, amely bárhogy is nézzük, nem kis presztízst jelent még egy olyan kultikus sorozat számára is, mint a Star Trek. És őszintén: ki a fene ne akarná megnézni, hogy mit hozott össze a Ponyvaregény, az Alkonyattól pirkadatig, a Kutyaszorítóban és a Kill Bill atyja Spockkal és Kirkkel az élen?! Mindenki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.