Hirdetés

Rácsok mögött pózol az új sorozatos Lex Luthor

|

Hamarosan bemutatkozik az Acélember egyik legnagyobb ellenfele a Supergirl sorozatban, melynek apropóján most egy karakterposztert is kaptunk a csatornától.

Hirdetés

Ha engem kérdeztek, akkor a Smallville Lex Luthorja, akit Michael Rosenbaum keltett életre a sorozatban, a valaha volt legjobb reprezentációja a karakternek tévés és filmes fronton egyaránt. Felvan tehát adva a lecke bárki számára, aki Superman hírhedt ellenfelének a bőrébe készül bújni. Hamarosan újabb vállalkozó szellemű színész kísérli meg eljátszani a karakter, aki a Supergirl aktuális évadnak 15. epizódjában debütál.

Hirdetés

Luthort ezúttal az Emmy-díjas Jon Cryer (Két pasi - meg egy kicsi) formálja meg, akinek érkezését egy vadiúj karakterposztor harangozza be. A Supergirl elinte kerülte az elsősorban az Acélemberhez köthető karakterek bemutatását, hiszen szeretett volna némiképp eltávolodni a közkedvelt unokatesótól, de újabban már előszeretettel veszik elő magát Supermant és az ő ellenlábasait is. Így hát csak idő kérdése volt, hogy Lex Luthor is bemutatkozzon. Kíváncsian várjuk, hogy Cryer milyen színt lesz képes vinni ebbe a minden hájjal megkent gazfickóba.

A Supergirl új epizódjai amerikai idő szerint vasárnap estéként érkeznek a The CW-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.