Hirdetés

Supergirl - meglepő, hogy ki lesz Lex Luthor

|

Legvadabb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a Két pasi meg egy kicsi színészét választják ki a szerepre.

Hirdetés

Lena Luthort már megismerhette a Supergirl közönsége Katie McGrath megformálásában, azonban testvére, Lex Luthor eddig csak említés útján jelent meg a sorozatban, viszont a 4. évad teljes valójában is bemutatja majd Superman ikonikus ellenfelét. Már azt is tudjuk, hogy ki fogja alakítani. 

Hirdetés

A The CW bejelentette, hogy az Emmy-díjas Jon Cryer fogja életre kelteni Lex Luthort, akit olyan sorozatokból és filmekből ismerhetnek a hazai nézők, mint a Két pasi meg egy kicsi, illetve a Nagy durranás, az Álmodj rózsaszínt és a Superman 4. Cryer Luthorja a 4. évad 15. részében fog bemutatkozni. Érdekesség, hogy a színész az 1987-es Superman 4 - A sötétség hatalmában Lex unokaöccsét, Lenny-t formálta meg, ez pedig a producerek szerint plusz réteget ad a castinghoz. 

Ti örültök Cryer csatlakozásához? El tudjátok képzelni Lexként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.